2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı.

TÜBİTAK tarafından 2013 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl Akıllı Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik olmak üzere dokuz ana alan ve bu ana alanlar altında 43 tematik alan ile düzenlenecek olan “2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları”na başvuru süresi uzatıldı.

Başvuru Tarihleri: 09 Nisan - 25 Haziran 2021

Başvuruların sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin ardından, değerleme süreci başlayacak olup TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere;

Birinci takıma: 20.000 TL

İkinci Takıma: 13.000 TL

Üçüncü Takıma: 10.000 TL

Teşvik: 6.500 TL olmak üzere ödüller verilecektir.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru için: Tıklayınız