OKAF'23'de yerimizi aldık.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de paydaş olduğu 10 paydaş üniversite ile birlikte Orta Karadeniz Kariyer Fuarı(OKAF) 28 – 29 Nisan 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı başta olmak üzere kamu ve özel sektörden çeşitli kurum, kuruluş ve firmaların bir araya geldiği fuara, Hitit Üniversitesi adına Kariyer ve Mezunlar Ofisi olarak 100’e yakın öğrencimizle katılım sağladık. Öğrencilerimiz Kamu Kurumları ve Yerel/Ulusal düzeyde bir çok firmanın insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkânına sahip olurken, çeşitli etkinlik ve söyleşilere katılarak, kariyer hedeflerine ışık tutacak değerli bilgiler edindiler.