OKAF'23 Kaldığı Yerden Devam Ediyor...


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, 10 paydaş üniversite, Kamu sektöründen çeşitli kurumların ve özel sektörden firmaların bir araya geleceği fuarda, Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkânına sahip olacak olan öğrenciler ve mezunlar ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına, akademi-sektör iş birliğine, kariyer konuşmalarına ve firmaların insan kaynakları temsilcileriyle yapılacak görüşmelere katılma şansına sahip olacaklardır.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) bölgede/ilde ikamet eden tüm öğrenci ve mezunlarımızı katılmaya davet ediyoruz.


Detaylı bilgi ve başvuru:
  https://okaf.omu.edu.tr/basvuru/


Tarih: 28-29 Nisan 2023

Yer: Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon/SAMSUN


Çorumdan katılacak öğrencilerimiz için sınırlı kontenjanla ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır. İmkandan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz https://form.hitit.edu.tr/formGoster/7D4O7Y7A20234126L4O6Q3G adresinden 23 Nisan 2023 tarihine kadar rezervasyon yaptırması gerekmektedir. Rezervasyonu olmayan imkandan yararlanamayacaktır. 

Başvurusunu iptal etmek isteyen öğrencilerimiz +903642191948 numaralı Whatsapp İletişim Hattına bilgi vermesi gerekmektedir. 



HIZLI ERİŞİM

Youtube Twitter instagram Facebook
Kariyer ve Mezunlar Ofisi Danışma Hattı
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Kariyer ve Mezunlar Ofisi
Öğrenci Temsilcisi
Çevrimiçi