KPSS Deneme Sınavı Giriş Belgeleri yayınlandı...

Üniversitemiz Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından yapılacağı daha önce duyurulan ve başvuru süreci tamamlanan 2023 KPSS Deneme Sınavı 30 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14:00’da İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz Sınav Giriş Belgelerini aşağıdaki linkten UBYS kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak, yazdırabilirler.

Adayların sınava gelirken yanlarında bulundurmaları gereken zorunlu belgeler; 

Sınav Giriş Belgesi: https://bidbportal.hitit.edu.tr/ adresinden UBYS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak, çıktı alınacaktır.

Hitit Üniversitesi Öğrencisi veya Mezunu Olduğunu Gösterir Belge: Öğrenci Kimlik Kartı, İmzalı ve Mühürlü Öğrenci Belgesi, Aday Mezun ise Geçici Mezuniyet Belgesi veya Diploma Fotokopisi (bu belgelerden biri yeterli olacaktır.) 

Geçerli Kimlik Belgesi: Nüfus Cüzdanı, Kimlik Kartı, Fotoğraflı, imzalı ve mühürlü “Geçici Kimlik Belgesi veya Geçerlilik Süresi dolmamış Pasaport (bu belgelerden biri eterli olacaktır.) 

Adaylar sınav sonuçlarını bu portal (https://bidbportal.hitit.edu.tr/) üzerinden öğrenebilirler. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı Üniversitemiz ve Kariyer ve Mezunlar Ofisimiz web sayfalarından ve sosyal medya hesaplarından adaylara ilan edilecektir.




HIZLI ERİŞİM

Youtube Twitter instagram Facebook
Kariyer ve Mezunlar Ofisi Danışma Hattı
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Kariyer ve Mezunlar Ofisi
Öğrenci Temsilcisi
Çevrimiçi