Staj Seferbirliği kapsamında Üniversitemiz Birimlerinde Staj Kabulü alan Öğrencilerin dikkatine

Staj Seferberliği Programı'nın tüm kamu kurumlarında uygulama birliği sağlanarak yaygınlaştırılması kararı 27.10.2020 tarihli 31287 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" yürürlüğe girmiştir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığının 13.07.2021 tarihli yazısı ile Üniversitelerde de Stajyer Havuzunda yer alan öğrencilere, Üniversitemizin farklı birimlerinde 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu'nun 18inci maddesi uyarınca Staj Seferbirliği kapsamında staj yapabilme imkânı doğmuştur.

Bu bağlamda Üniversitemizde Staj Kabulü alan öğrenciler aşağıda belirtilen belgeleri getirmeleri önem arz etmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

İstenen Belgeler