Staj Teklifi Alan ve 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar-Yaz Döneminde Mezun Olacak Öğrencilerin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz;

Staj teklifi alan ve 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı Bahar-Yaz Döneminde mezun olacak öğrencilerimizin staj yapacakları tarihlerde mezun olmamış olması yani öğrenciliğinin devam ediyor olması gerekir.

Staj teklifi alan ve 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı bahar-yaz döneminde mezun olacak öğrenciler; staj teklif edilen tarihlerde öğrenciliklerinin devam edip etmediğini bağlı oldukları okullardaki Öğrenci İşleri Biriminden öğrenebilirler. Öğrenci İşleri Birimleri iletişim bilgilerine; her öğrenci bağlı olduğu okulun web sayfasından erişebilir.

Staj teklifi aldıkları dönemde öğrencilikleri devam etmeyen öğrenciler için sigorta ödemesi yapılamamaktadır.